BG

Как се оценява мекотата на спалното бельо?

Как се оценява мекотата на спалното бельо?

Знаете ли как се оценява мекотата на спалното бельо? Като го допрете до бузата си (само за жени) и ако не го усещате, значи е меко. Разбира се, най-много на това условие отговаря естествената коприна, но памучният сатен и бамбукът са на второ място.

Така подбирам аз целия текстил за леглото, който Ви предлагам. А всичко започна оттам, че на нашия пазар такъв памук нямаше  или трудно се намираше. Когато човек спи и допирът до кожата му е като майчина милувка, неусетно сънят му става дълбок, пълноценен и енергизиращ. Неслучайно бебетата плачат, когато лежат в твърди чаршафчета.

А зареждащият сън е нашето здраве. Здравето е важно, ценете го.


Тъй като клиентите често ни питат за разликите между материите, решихме да направим сравнителна таблица, която е базирана на нашия практически опит (лично използване) на материите за спално бельо, които ние предлагаме. Нямаме претенции за академичност и изчерпателност, но вярваме, че този анализ ще е полезен на всеки, който търси комфорт за здравословен сън. Идеята ни е да улесним избора на материя за спално бельо, взависимост от необходимостите на всеки клиент.

прочети още

Завивката в леглото ни е изключително важна за здравословния сън с въздействието й върху човешкия организъм.

прочети още

Когато отиваме на гости на близко семейство или роднини, се чудим какво да подарим...Обикновено избираме сувенир или нещо неутрално, бутилка вино и кутия бонбони... А защо не текстил за спалнята? С най-силното послание за любов и единение у дома.

прочети още
В свещената спалня
28 септември 2017

Според източните разбирания, спалнята е основната стая в дома. А леглото е особено място за покой и единение. Затова на изток се обръща изключително много внимание на обзавеждането и "обличането" на спалнята, използвайки най-меките и енергийно заредени материи.

прочети още

Възглавничките за столове и калъфите за мебели - необходимост?

прочети още

Допирът е петото сетиво. Кожата, с която го осъществяваме, е най-големия орган в тялото. А пък здравето ни непосредствено зависи от достатъчния и пълноценен сън.

прочети още

Хубаво ни е да е чисто? Но... нямаме време, сили и предпочитаме чистенето да е бързо и лесно? Това се планира още когато проектираме дома си.

прочети още

качествени микрофибърни кърпи. Микрофибрите задържат до 10 пъти повече мръсотия и прах от обикновените, затова и не се налага да повтаряте, нито да упражнявате натиск.

прочети още