BG

Чистотата у дома - поддръжка на меката мебел

Чистотата у дома - поддръжка на меката мебел

Възглавничките и калъфите за мебели - необходимост?

 

Във всекидневната на дома ни мебелите трябва да са меки, удобни и приятни, за отмора след напрегнатия ден, за общуване на цялото семейство...Или децата да се катерят по тях.

 

Как обаче да се осигурят горните условия, и заедно с тях лесната поддръжка, хигиеничността и чистотата в дома ни. Как невидимия прах и видими замърсявания да могат лесно да се премахват от дамаската им, но не само от повърхността?

 

В дома ни има не по-малко прах от навън. Особено ако къщата Ви е в район с чист въздух, градината Ви може да се окаже по-чисто място от вкъщи. Да имате столове с възглавници и дивани с калъфи, които се свалят и перат, е не само красиво, но и хигиенично. Особено ако имате домашен любимец или малки деца. Когато избирате мебелите, купете нетапицирани столове, дивани с калъфи или за калъфи. Така ще можете да ушиете текстила във всекидневната по Ваш дизайн и виждане, и той ще придава един завършен стил на Вашия дом. Пердетата, възглавничките за столове, калъфите за дивана, покривката за масата и салфетките в една гама или дизайн, ще направят дома Ви неповторим, а почистването му из основи става като детска игра - просто ги сваляте и перете.

 

 

Друга причина за избор на сваляем мек тектил във всекидневната е, че това позволява по-често (и евтино) обновяване на обстановката. Най-скъпите домове в света не са с тапицирани столове. Богатите винаги са наясно, нали? Но за това ще пишем отделно.

 

С уважение и лично отношение:

Лилия Тодорова

управител

 


Обичате да спите на коприна? Защото е нежна, гладка, лъскава и луксозна? Защото допирът не само Ви гали, а дори не се чувства? Нима не се смята коприната за най-високия клас материя, за ценители? Всичко това е вярно. Хубавата новина е, че вече има спално бельо от материя, която се доближава до коприната. Новият ТЕНСЕЛ.

прочети още

Тъй като клиентите често ни питат за разликите между материите, решихме да направим сравнителна таблица, която е базирана на нашия практически опит (лично използване) на материите за спално бельо, които ние предлагаме. Без претенции за академичност и изчерпателност вярваме, че тя ще е полезна на всеки, който търси комфорт за здравословен сън. Идеята ни е да улесним избора на материя за спално бельо, в зависимост от нуждите на всеки клиент.

прочети още

Завивката в леглото ни е изключително важна за здравословния сън с въздействието й върху човешкия организъм.

прочети още

Когато отиваме на гости на близко семейство или роднини, се чудим какво да подарим...Обикновено избираме сувенир или нещо обикновено, бутилка вино и кутия бонбони... А защо не текстил за спалнята? С най-силното послание за любов и единение у дома.

прочети още
В свещената спалня
28 септември 2017

Според източните разбирания, спалнята е основната стая в дома. А леглото е особено място за покой и единение. Затова на изток се обръща изключително много внимание на обзавеждането и "обличането" на спалнята, използвайки най-меките и енергийно заредени материи.

прочети още

Знаете ли как се оценява мекотата на спалното бельо?

прочети още

Допирът е петото сетиво. Кожата, с която го осъществяваме, е най-големия орган в тялото. А пък здравето ни непосредствено зависи от достатъчния и пълноценен сън.

прочети още

Хубаво ни е да е чисто? Но... нямаме време, сили и предпочитаме чистенето да е бързо и лесно? Това се планира още когато проектираме дома си.

прочети още

качествени микрофибърни кърпи. Микрофибрите отнемат до 10 пъти повече мръсотия и прах от обикновените, затова и не се налага да повтаряте, нито да упражнявате натиск.

прочети още