BG
Антиалергично спално бельо от бамбук

Антиалергично спално бельо от бамбук

Спалните комплекти от бамбук са толкова луксозни и меки, че повече никога няма да искате да спите на друга тъкан. Изработени от екологично чист източник, тези спални комплекти са страхотни за хора, които имат кожни алергии и други алергии, защото са и устойчиви на миризми. Всички комплекти от бамбук имат по-добра абсорбираща способност и поглъщат влага много по-добре от други тъкани, което ги правят особено приятни за хора, които се потят нощем. Известно е, че бамбукът държи 3 градуса по-хладно от памука и поддържа вашето тяло хладно и в комфорт през цялата нощ. Насладете се на качествен нощен сън.

Поддръжка: Перално пране със студена вода, до 30 градуса на лек цикъл с течен препарат. Не избелвайте. Центрофугирайте слабо и на ниска температура. Извадете преди края на цикъла. Изгладете на температурата за коприна, ако е необходимо. Не използвайте гореща вода.

Филтри
Марки
Съдържа цветове:
Материя
Подреди по
Антиалергично спално бельо от бамбук, различни цветове

Спалното бельо от бамбукова вискоза (лионсел) е едно от най-меките и с луксозен допир. То не задържа миризми, изключително дишащо е, абсорбира потта, антибактериално е и затова е изключително подходя

Цена: 399,00 BGN 299,00 BGN